Keittiöremontit ja muut remonttipalvelut

Etsitkö ammattitaitoista tekijää kodin remontointiin? Haaveiletko omasta kodista, mutta rakennusurakka tuntuu liian aikaa vievältä? Kyllästyttääkö vanha keittiö tai kylpyhuone?

Uudisrakennus/Saneeraus Huhtamäki Oy on remontti- tai rakennusprojektia suunnittelevan paras kumppani. Tarjoan monipuolista ja laadukasta remontti- ja saneerauspalvelua yli 40 vuoden kokemuksella. Teen töitä yksityisille ja yrityksille Kankaanpäässä ja lähikunnissa noin 100 kilometrin säteellä.

Pitkän urani aikana olen työskennellyt monenlaisissa kohteissa ja tehnyt rakennusalan töitä laidasta laitaan. Työtä pelkäämätön asenteeni saa minut tarttumaan kaikenlaisiin tehtäviin reippaasti ja joustavasti. Tarvittaessa hankin ammattitaitoiset työntekijät esimerkiksi LVI- ja sähkötöihin laajan yhteistyöverkostoni kautta. Soita ja pyydä tarjous!

Vanhan kohteen purkutyöt

Ennen remonttia puran tarvittaessa vanhat pinnat ja kalusteet pois uusien tieltä. Teen purkutyöt kaikissa tiloissa tehokkaasti ja turvallisesti nykyaikaisen kaluston avulla.

Keittiöremontit

Keittiössä vietetään runsaasti aikaa niin ruokailun kuin seurustelun merkeissä. Siksi on tärkeää, että keittiö on viihtyisä ja omistajansa näköinen. Laadukkaasti tehty keittiöremontti tuo iloa vuosiksi eteenpäin ja takaa sen, että tilasta tulee toimiva ja tyylikäs kokonaisuus.

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista, joten tekijäksi kannattaa valita kokenut ammattilainen. Toteutan juuri sellaisen kylpyhuoneen kuin haluat laadusta tinkimättä. Huolellisen suunnittelun ja toteutuksen avulla saavutamme lopputuloksen, joka vastaa tarpeitasi ja toiveitasi.  

Saunaremontit

Kylpyhuoneremontin yhteydessä kannattaa tehdä myös saunan uusiminen. Autan rakentamaan saunastasi yksilöllisen ja tunnelmallisen tilan, jossa voit rentoutua ja nauttia maittavista löylyistä.

Maalaus- ja tapetointityöt

Maalaamalla ja tapetoimalla tila voidaan kunnostaa tai uudistaa vähälläkin vaivalla. Ammattilaisen käsissä syntyy huoliteltu ja kestävä pinta kaikille materiaaleille. Remontin myötä tilasta tulee siisti ja viihtyisä, ja se myös erottuu edukseen.

Laatoitus ja rappaus

Rappaus on suosittu julkisivujen pinnoitusmenetelmä, jonka avulla rakennukseen saadaan yhtenäinen ja ehjä pinta. Se suojaa alusrakennetta myös säärasitukselta ja mekaaniselta kulutukselta. Lopputuloksena saadaan ilmeikäs, vapaasti muotoiltava ja maalattavissa oleva pinta.

Laattaa käytetään paljon kosteiden tilojen seinissä ja lattioissa, pihapatioiden ja parvekkeiden lattiamateriaalina sekä keittiöiden välitiloissa ja tulisijoissa. Laatoituksen avulla saat helppohoitoisen ja kauniin pinnan, joka kestää myös valoa ja kosteutta.

Uudisrakentaminen

Uudisrakennus/Saneeraus Huhtamäki Oy palvelee myös rakentamisessa. Toteutamme rakennusprojektin ammattitaidolla ja aikataulussa alusta loppuun saakka. Rakennamme omakotitalot, autotallit, mökit ja muut kohteet asiakkaan toiveiden mukaan. Kauttamme saat osaavat tekijät myös LVI- ja sähkötöihin.

Onko sinulla jokin muu projekti, johon kaipaat apua? Soita niin katsotaan, miten voin auttaa!

Suosittele meitä